Treceți la conținutul principal

Ardei umpluți cu brânză și mărar


Astăzi vă prezint o rețetă extrem de simplă, ieftină, gustoasă și de efect. 
Am tot făcut brânză cu mărar și am umplut roșii sau ardei mai mici, grași sau gogoșari.  Ideea aceasta de prezentare am furat-o de la o prietenă, arată fain așa feliuțe;  la ea am mâncat cu urdă în loc de brânză și mi-a plăcut tare mult.
Ingrediente necesare:
  • 150 gr brânză dulce
  • 1 legătură mărar
  • 3 ardei capia
Brânza se amestecă cu mărarul spălat și tocat mărunt. Dacă vreți, puteți adăuga puțină sare sau boia iute. Se spală 3 ardei capia de mărime medie, se taie cotoarele și se curăță de semințe. Cu răbdare, se umplu ardeii cu amestecul de brânză. Trebuie presat bine ca să nu rămână goluri, dar nici foarte tare căci se vor crăpa ardeii. Se taie ardeii în felii de circa 1 cm grosime și se așează pe platou. 
Poftă bună! 


Dacă îți place rețeta, distribuie-o pe canalele de socializare să ajungă și la prietenii tăi. Mulțumesc!
Enjoy!

Comentarii