sursa: carte de bucate
12 ciocanele de pui, 200 ml lapte batut, 100 gr pesmet, 1 lingurita boia iute, 1 lingurita seminte de susan, 1 lingurita cimbru, 2 linguri ulei de masline
Ciocanelele, curatate si spalate, se trec intai printr-un castron in care s-a turnat laptele, apoi prin alt castron in care s-a amestecat pesmetul, boiaua, susanul si cimbrul. Se aseaza intr-o tava si se introduc in cuptorul incins, timp de 15 minute, dupa care se stropesc cu ulei de masline si se mai lasa 20 minute pana se rumenesc.
Reteta asta o voi incerca si eu cu prima ocazie cand voi avea musafiri.E usor de preparat si cred ca-i super gustoasa.Revin cu impresii.
RăspundețiȘtergereAsa e , se pregateste repede si e foarte buna.
RăspundețiȘtergereAm incercat reteta, dar marea mea problema a fost ca s-au lipit de tava. Voi cum procedati? Utilizati hartie de copt? Astept raspunsul vostru cat mai repede posibil, vreau sa le pregatesc pentru o petrecere a sotului meu si de data asta vreau sa iasa perfecct.
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Monica, imi cer scuze ca nu am mentionat, eu am folosit hartie de copt si am intors carnea pe toate partile.
RăspundețiȘtergereSe vede in fotografii ca ciocanelele nu sunt asezate in tava direct...
RăspundețiȘtergere