sursa: revista "PRACTIC in bucatarie"
Ingrediente: 5 pulpe de pui, 6 cartofi de marime potrivita, 4 rosii, 100 gr masline, sare, piper.
Pentru sos: 4 catei de usturoi, 2 linguri zeama de lamaie, 2 linguri zeama de portocala, 1 varf de cutit sofran, 1 lingurita busuioc, 2 linguri ulei de masline, 1 ardei iute, sare.
Usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si se amesteca cu celelelate ingrediente pentru sos. Acest amestec se toarna peste pulpe si se lasa la macerat cca. 3 ore. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun bucatile de pui, rosiile decojite si taiate felii, maslinele si cartofii taiati. Se stropeste cu sosul exotic, se presara sare si piper dupa gust si se introduce tava la cuptor.
...ce foame mi s-a facut...:)
RăspundețiȘtergereCAND MA INVITI LA TINE SA MANANC DIN SPECIALITALE TALE EXCELENTE.SUCCES IN CONTINUARE
RăspundețiȘtergereCRISS
superbb...as mai fi vrut vre`o 2-3 pagini de retete de pui si salate:)
RăspundețiȘtergere