Cana folosita de mine are 250 ml.
Ouale se amesteca bine cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si faina. Se amesteca bine si se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Se pun deasupra fructe proaspete sau din compot si se baga la cuptor. Eu am folosit compot de visine, de mere si prune.
Asa arata dupa ce am scos-o din cuptor:
Asa arata dupa ce am scos-o din cuptor:
Arata bine!
RăspundețiȘtergereO sa o incerc si eu. :)
Multumesc.Noua ne place cu multe visine( sunt printre fructele noastre preferate).
RăspundețiȘtergereSUPEEEEEEEEEEEEERRRR RETETA SI EU O FAC DAR A ESTE MAI BUNA FELICITARI SI SA MAI TRIMIYI SI ALTELE.
RăspundețiȘtergereIn loc de bicarbonat folositi un praf de copt iese mai pufoasa si creste mai mult
RăspundețiȘtergere