Ingrediente:
- 600 gr pulpe de pui
- 1 ceapa
- 3 ardei mari (am pus un gogosar si doi ardei grasi)
- 2 rosii
- 4 catei de usturoi
- 75 ml ulei
- 1 lingura faina
- sare
- cimbru
- boia
Am spalat bine carnea si am sters-o cu un prosop. Ardeii si ceapa le-am taiat juien. Rosiile le-am oparit, le-am curatat de coaja si le-am taiat felii. Intr-un tuci am incins uleiul si am inabusit cateva minute pulpele. Apoi le-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am calit cepa si ardeii , am adaugat rosiile si faina dizolvata in 50 ml apa rece. Am lasat sa fiarba la foc mic pana a scazut sosul. Am asezat legumele si carnea intr-un vasa de yena, am presarat sare, cimbru, boia si usturoiul pisat.
Am tinut vasul la cuptor 25 de minute la foc mediu.
Am tinut vasul la cuptor 25 de minute la foc mediu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Mă interesează părerea ta.