Am folosit :
- 400 gr paste penne
- 400 gr ciuperci
- 1 ceapa
- 2 ardei grasi
- 60 ml ulei
- 300 ml apa
- sare
- piper
- cascaval ras
Am fiert pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am trecut sub jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga.
Am incins uleiul intr-o tigaie mare si am calit putin ceapa taiat fideluta. Am adaugat ardeii taiati fasii lungi, ciupercile taiate felii, apa, sare si piper si am lasat sa fiarba pana s-a evaporat tot lichidul.
Am amestecat sosul obtinut cu pastele scurse de apa, am turnat in farfurii si deasupra am ras cascaval.
Am incins uleiul intr-o tigaie mare si am calit putin ceapa taiat fideluta. Am adaugat ardeii taiati fasii lungi, ciupercile taiate felii, apa, sare si piper si am lasat sa fiarba pana s-a evaporat tot lichidul.
Am amestecat sosul obtinut cu pastele scurse de apa, am turnat in farfurii si deasupra am ras cascaval.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Mă interesează părerea ta.