Ingrediente:
- 2 dovlecei (550 gr)
- 2 oua
- 4 linguri faina
- sare
- piper
- ulei
Am spalat dovleceii, i-am curatat de coaja si i-am taiat felii. Am presarat peste ei putina sare si i-am lasat asa vreo 10 minute, dupa care i-am sters de zeama care si-au lasat-o. Am batut ouale cu putina sare si piper si am adugat faina amestecand bine. Am trecut fecare felie de dovlecel prin amestecul de ou, le-am pus intr-o tigaie in ulei incins si le-am prajit pe ambele parti.
Am scos dovleceii pe hartie absorbanta ca sa scap de surplusul de ulei. I-am servit cu mujdei de usturoi.
Au iesit foarte buni.
Am scos dovleceii pe hartie absorbanta ca sa scap de surplusul de ulei. I-am servit cu mujdei de usturoi.
Au iesit foarte buni.
DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos.
RăspundețiȘtergere