Ingrediente pentru 40 de fursecuri:
- 2 albusuri
- 80 gr unt
- 80 gr zahar pudra
- 80 gr faina
- 1 lingurita rom
Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca. Intre timp am batut albusurile spuma, am adaugat zaharul si romul, am mai mixat putin sa se amestece. Cand s-a racit untul, l-am adaugat in compozitia de albusuri si am mixat cateva secunde. In aceasta compozitie am incorporat faina cernuta folosind o lingura de lemn.
Am luat cu lingurita din compozitie si am asezat fursecurile in tava unsa cu unt. Le-am copt 12 minute la foc mic in cuptorul preincalzit. O parte din fursecuri le-am uns cu putina dulceata de zmeura.
Am luat cu lingurita din compozitie si am asezat fursecurile in tava unsa cu unt. Le-am copt 12 minute la foc mic in cuptorul preincalzit. O parte din fursecuri le-am uns cu putina dulceata de zmeura.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Mă interesează părerea ta.