Blat:
- 2 cani de nuca hidratata 4 ore
- 10 curmale fara samburi
- 3 linguri cacao cruda
- un praf de sare
Am clatit bine nuca, am pus-o in robot impreuna cu restul ingredientelor si am mixat pana am obtinut o compozitie lipicioasa. Am luat inelul de la o tava cu diametrul 25 cm, l-am asezat pe un platou si apoi am presat compozitia obtinuta.
Crema:
- 2 cani de caju hidratat 4 ore
- zeama de la 1 lamaie
- 3 linguri miere
- putina apa
Toate le-am pus in blender si le-am transformat intr-o crema fina. Inainte de a pune crema peste blat am asezat pe margine cateva visine . Am pus platoul la frigider pana am pregatit glazura.
Glazura: 1 cana de visine congelate
Am lasat visinele sa se dezghete, am strecurat zeama care au lasat-o (si am baut-o) si le-am mixat in blender. Am pus-o deasupra prajiturii si gata.
Se tine cateva ore la frigider pentru a se taia usor.
Se tine cateva ore la frigider pentru a se taia usor.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Mă interesează părerea ta.