- 1 ceapă
- 1 morcov
- 1 ardei
- 1 dovlecel mare
- 1 legătură de stevie
- 1 roşie mare
- 4 linguri ulei
- 1,5 l apă
Între timp, într-o altă oală am pus apă la fiert şi când a început să clocotească, am adăugat stevia spălată şi curăţată de nervura principală, iar după câteva secunde am strecurat-o. Când s-a răcit am tocat-o nu foarte mărunt.
După cele 20 de minute de fiert am adăugat dovlecelul tăiat cubuleţe, roşia dată pe răzătoare şi încă 0,5 l apă încălzită. După încă 20 de minute am adăugat şi stevia, am mai lăsat 2-3 minute pe foc, am pus sare şi leuştean şi gata.
A ieşit foarte bună, uşor acrişoară. Dacă vă plac ciorbele mai acre puteţi adăuga borş. Se mai poate adăga smântână în momentul servirii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Mă interesează părerea ta.