Nu am mai făcut de multă vreme această rețetă și zilele acestea mi s-a făcut poftă. În copilărie o mâncam des în zilele de post. E o salată ieftină, gustoasă, se prepară rapid și nu e nevoie de experiență în bucătărie, o poate face oricine.
Să trecem la treabă! Am folosit:
- 1 kg cartofi
- 1 ceapă roșie sau 2 fire de ceapă verde
- 130 gr măsline feliate
- 2 castraveți murați
- ulei de măsline
- oțet
- sare
Am spălat cartofii și i-am pus la fiert cu tot cu coajă. După ce s-au fiert i-am trecut sub jet de apă rece, i-am curățat și si i-am tăiat cuburi mai mari. Ceapa am tăiat-o marunt și castraveții i-am taiat felii. Am amestecat intr-un bol cartofii, ceapa, castraveții, măslinele, am adaugat sare, ulei și oțet după gust, am mai amestecat puțin și gata salată.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Mă interesează părerea ta.