De când mă știu am luat micul dejun și m-am obișnuit așa; s-a întâmplat foarte rar să sar peste această masă.
Îmi place să prepar mereu ceva nou care să-mi încânte papilele gustative, dar să fie și sănătos și sățios. M-am gândit să dau mai departe una din rețetele care m-a cucerit prin gust și simplitate și pe care o prepar des în ultima vreme. Cum în această perioadă este post, cred că va fi de folos multora.
Ingrediente pentru 2-3 porții:
- 100 g hrișcă maro
- 100 g pastă de curmale
- 100 g semințe de rodie
- 50 g fructe uscate de goji
- 50 g nucă măcinată
- 1/2 lgț scorțișoară
Am folosit hrișcă maro, coaptă. Aceasta are un gust diferit de cea verde care este crudă. Am spălat-o, am fiert-o, apoi am scurs-o și am lăsat-o să se răcească.
Am pus hrișca într-un castron mare si am amestecat-o cu restul ingredientelor. E o combinație tare reușită.
Enjoy!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Mă interesează părerea ta.