Treceți la conținutul principal

Spaghete cu kaizer si sos de tomate


Ingrediente pt 3 portii: 250 gr spaghete, 250-300 gr kaizer, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 4 linguri pasta de tomate,3 linguri ulei de masline, 1 pahar cu apa, sare, piper.

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet (in cazul meu 8 min). Ceapa si usturoiul se toaca marunt, iar kaizerul se taie cubulete (de data asta am folosit sunca de pui). Se toarna uleiul in tigaie si se prajeste kaizerul (sunca), se adauga ceapa si se caleste si ea cateva minute, dupa care se adauga apa si pasta de tomate. Se lasa sa fiarba mestecand ca sa nu se arda si inainte de a opri focul se adauga usturoiul, sare si piper dupa gust.


Dupa ce s-au fiert, spaghetele se scurg, se trec sub un jet de apa rece, se rastoarna in farfurii si peste ele se pune sosul.

Comentarii

  1. mi s-a facut foame....rau

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat si eu aseara, au iesit super bune, singura diferenta ca eu am folosit piept de pui afumat ( din acela in vid ) dar au fost la fel de bune zic eu :D.

    PS: cred ca trebuia sa precizezi si cam cata apa ar fi necesara ( eu habar n-am de bucatarie :D si am pus un pahar de vreo 250 ml dar cred ca ptr spaghete trebuia ceva mai multa apa sa iasa sosul un pic mai zemos :D )

    felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.