vineri, 22 mai 2009

Ciorba de fasole galbena pastai


300 gr pastai congelate, 2 morcovi, 1 ceapa, 2 cartofi, 1 foaie de dafin, 2 linguri bulion, 2 lingurite delikat, cimbru, 1 legatura patrunjel

Am calit ceapa taiata marunt si morcovii dati pe razatoare, in putin ulei. Am adugat cartofii taiati cubulete, foaia de dafin, delikatul, bulionul, putin cimbru uscat si pastaile. Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba. La sfarsit am adaugat patrunjel tocat marunt.

6 comentarii:

  1. bun, bun....mmm...

    RăspundețiȘtergere
  2. FFF BUN...SUCCES VREAU SA MA INVITI LA O CIORBA DE FASOLE CA TREC UNERI PRIN BRASOVBINENTELES SA FIE SI PRIETENUL TAU.

    RăspundețiȘtergere
  3. pastrand ingredientele si tehnologia dar reducand cantitatea de apa si adaugand usturoi ,iese o mancarica de nota zece!

    RăspundețiȘtergere
  4. As pune la final legumele calite sa isi pastreze mai multe vitamine.

    RăspundețiȘtergere

mă interesează părerea ta