Treceți la conținutul principal

Ciuperci cu usturoi si cascaval la cuptor

1/2 kg ciuperci Champignon, 200 gr cascaval, 7 catei de usturoi, sare



Ciupercile se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata si se taie marunt. Cascavalul sa de pe razatoare. Se aseaza in vasul de copt un strat de ciuperci, unul de usturoi, sare si un strat de cascaval; se procedeaza asa pana se termina toate ingredientele ultimul strat fiind de cascaval.



Se introduce vasul la cuptor, fara sa se acopere.


Comentarii

  1. nu stai nicio clipa... bun,bun...asa te vreau...ca iau si eu retetele tale...:P...oricum mi-ar placea sa si gust ceva facut de tine...:D...Cristina D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stau ca sunt harnicuta :D ... Trebuie sa stabilim o intalnire, sa si gusti din retetele mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super reteta!Ne plac foarte mult ciupercile dar pe acestea le savurezi cu privirea.Asteptam retetele tale in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut imi spui te rog daca este nevoie sa ung vasul cu ulei sau nu si cit timp trebuiesc tinute in cuptor.Eu nu prea ma pricep la gatit dar vreau sa incerc sa invat,di acest motiv intreb pentru ca tocmai am incercat alta receta si nu mi sa primit nimic :(((( mersi

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu pregastesc aceasta reteta intr-un vas ceramic pe care nu il ung deoarece ciupercile o sa isi lase destula zeama. Despre timpul de coacere nu pot sa iti spun exact care e, in jur de 30 de minute dar depinde mult de cuptor. Eu scot din vas o ciupercuta si gust sa vad daca e facuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. mersi mult incerc si eu sa vad daca mi se primeste ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am făcut și eu! Sunt delicioase! Mersi!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.