Treceți la conținutul principal

Dovlecei la cuptor

Ingrediente: 5 dovlecei, 1 ardei gras rosu, frunzele de la o ceapa verde, sare, piper

Am spalat dovleceii, i-am curatat de coaja si i-am taiat pe jumatate. Am scobit miezul cu lingura si am asezat dovleceii in tava.



Ardeiul spalat si taiat cubulete, l-am amestecat cu miezul dovleceilor taiat marunt si cu ceapa taiata si ea. Am potrivit de sare si piper si cu amestecul rezultat am umplut dovleceii.



Am adaugat 4 pahare cu apa si am bagat tava la cuptor la foc mediu pentru aproximativ o ora pana s-au facut legumele. Daca scade apa din tava, se mai poate adauga pentru a nu se lipi dovleceii. I-am scos din cuptor si i-am asezat pe un platou.





Aici am pus peste ei branza de burduf data pe razatoare.



Sunt foarte buni serviti cu smantana.




Comentarii

  1. observ că sunteti pasionată de gătit...! am o intrebare: aţi gătit vreodată ciorbă de burtă goală sau friptură de umbră de pui?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai observat bine, de cateva luni sunt pasionata de gatit.In legatura cu intrebarea ta, nu am gatit niciodata preparatele respective pentru ca nu stiu reteta, dar daca imi spui tu cum se face poate incerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt intr-adevar foarte buni cu smantana...(si mi-a placut replica pe care i-ai dat-o domnului "eu"...:)) )

    RăspundețiȘtergere
  4. esti ofata super super super gospodina tare a-s dori sa te cunosc asa fete se mai nasc la 100 de ani ,toate retetele tale sant fffff gustoase ,fericit va fi cel care este sau va fi sotul tau sa ai de grija ,cu cine te casatoresti ca esti ffff valoroasa si nu meriti sa te foloseasca un barbat pe post de bucatareasa ,numai in cazul cand te merita si te iubeste, te respecta CA SINCER MERITI!!! SUCCES IN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim... iti multumesc din suflet pentru laude.

    RăspundețiȘtergere
  6. sincer spun astazi m-am delectat cu retetele tale care nu am putut sa ma abtin sa nu le citesc toate si asta dintr-o simpla cautare ;ciorba de fasole pastai; deoarece ma grabeam tare si am vrut sa o fac repede ,a iesit ff gustoasa si dupa ce am mancat am vrut sa cit esc mai multe despre tine si retetele tale care m-au incantat foarte mult .DE acum voi sti unde sa caut cand va trebui sa fac mancare rapid si ffffff buna .INCA ODATA FELICITARI SI SUCCES IN VIATA.P.S. ESTI FOARTE DRAGUTA

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ti-a placut ciorbita mea, sper ca o sa mai incerci si alte retete si o sa imi spui cum au iesit.Multumesc pentru toate cuvintele frumoase.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.