Treceți la conținutul principal

Ciorba de fasole cu afumatura

  • 500 gr fasole boabe
  •  o scarita afumata de cca. 600 gr
  •  2 morcovi
  •  1 radacina patrunjel
  • 2 cepe,
  • 1 ardei
  • 350 gr rosii in bulion
  •  sare
  • tarhon maruntit



Fasolea se pune in apa si sa lasa la inmuiat pana a doua zi. A doua zi se arunca apa, se adauga alta si se pune fasolea la fiert. Legumele spalate si curatate se taie cubulete, scarita se taie si ea bucati, rosiile se toaca marunt. Cand fasolea incepe sa se moaie se adauga si restul ingredientelor si se lasa pe foc pana ce au fiert toate. Daca apa scade prea mult, se mai adauga apa calda. Am mancat-o cu salata de ceapa.....e o bunatate.

.

Comentarii

  1. Servus. Eu am intrat intr-o etapa de reorganizare culinara si am nevoie de ajutorul bloggeritelor specialiste.. asa ca am facut un concurs cu premii cosmetice bio de la Olivo cu tema retete de 300 de calorii. Mi-ar face placere daca ai participa. Multam!
    Olivia
    http://organicinromania.blogspot.com/2009/07/concurs-retete-de-300-calorii.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru invitatie. Eu am fost plecata in vacanta si cand m-am intors concursul se terminase.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.