Treceți la conținutul principal

Ciorba de dovlecei cu smantana


  • 3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 1,5 l apa
  • 200 gr smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita Bors Magic
  • 2 lingurite delikat cu legume
  • sare
  • ulei
Ceapa se taie marunt. Morcovii si patrunjelul se curata si se dau pe razatoare. Dovleceii se curata si se taie cubulete. Se incinge putin ulei intr-o oala, se caleste ceapa, se adauga morcovii si patrunjelul si se amesteca. Se toarna apa si se lasa sa fiarba 10 min, dupa care se adauga dovleceii cubulete, delikatul si putina sare.Cand au fiert toate ingredientele se adauga borsul, se amesteca bine si se mai lasa pe foc cateva minute. Se ia oala de foc si se adauga smantana batuta cu ou si putina sare. Se acopera cu capac si se lasa asa 5 minute. Se serveste cu verdeata tocata.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.