Treceți la conținutul principal

Prajitura Bounty



BLAT:
  • 125 gr unt
  • 50 gr zahar brun
  • 3 oua
  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita praf de copt
Ouale se bat bine impreuna cu zaharul si un praf de sare. Peste ele se adauga untul topit. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt. Acestea se adauga peste compozitia de ou alternand cu laptele. Aluatul se toarna in tava peste hartie de copt si se coace 40 de minute.

CREMA:
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri gris
  • 80 gr unt
  • 80 gr zahar
  • 100 gr nuca de cocos
  • esenta de vanilie
Intr-o craticioara se toarna laptele, untul, zaharul si grisul. Se lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa amestecand sa nu se prinda. Dupa ce se raceste, se adauga nuca de cocos si vanilia. Se intinde crema peste blatul rece.

GLAZURA DE CICOLATA:
  • 100 gr ciocolata menaj
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 3 linguri lapte
Se amesteca toate si se topesc la bain marin pana se ingroasa. Se toarna peste crema.


sursa:Isabela

Comentarii

  1. mi-e pofta de mor de o bucatica din ea....

    RăspundețiȘtergere
  2. uau...datorita tie o sa ma apuc ff serios de gatit ...arata grozav

    RăspundețiȘtergere
  3. Aoleu, Ramona =p~... MA OMORIIII !!!!!
    Weekendul asta ma apuc de treaba cu Male !
    Trebuie neaparat sa facem prajitura asta !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.