Avem nevoie de:
- struguri
- zahar
- apa
Am spalat bine strugurii sub jet de apa, am desprins boabele de pe ciorchine si le-am asezat in borcane de 720 ml (puneti fructe in borcan pana la jumatate sau 3/ 4 din borcan). Am pus in fiecare borcan cate 3 linguri de zahar si le-am umplut cu apa. Le-am inchis cu capac si le-am fiert timp de o ora intr-o oala cu apa. Inainte de a pune borcanele in oala, am asezat un prosop pe fundul acesteia. Am lasat borcanele in oala in care au fiert, pana s-au racit complet apoi le-am depozitat in beci.
Eu tot astept reteta de pui sichuan...:P...Cristina D.
RăspundețiȘtergereAceasta e reteta adevarata sau mai bine zis cea mai la indemana oricui.
RăspundețiȘtergereSpun eu foarte buna si foarte simpla!E primul an cand incer aceasta reteta dar va voi spune la iarna cum este!???
RăspundețiȘtergereOricum va multumesc pt timpul acordata Site-ului!
Cu mult drag Tania!
Norvegia!
nu am facut niciodata nici un fel de compot pentru iarna,e prima mea tentativa :)) revin cu comentarii la iarna :))
RăspundețiȘtergereEi, cum a fost? Maine vreau sa fac si eu :)
RăspundețiȘtergereTania si anonim, ma bucur ca ati incercat reteta.
RăspundețiȘtergereiYli sa stii ca e foarte bun, s-a pastrat foarte bine peste iarna.
foarte buna reteta eu ofac de ni de zile
RăspundețiȘtergerefoarte buna reteta
RăspundețiȘtergerefac si io acu!
RăspundețiȘtergereazi o sa fac si eu compotul.sper sa imi iese.
RăspundețiȘtergereRamona, incearca si reteta mea de compot de struguri. Cu siguranta o sa-ti placa.
RăspundețiȘtergerebun compot.
RăspundețiȘtergerebun compot dar mai bun e cel de mere.nu????????????????????????????????????
RăspundețiȘtergereLa fel am făct și eu anul trecut compoturile de struguri, de piersici și de gutui și toată iarna s-au menținut în forma ideală. Acum fac din nou și mă pregătesc pentru anunțata iarnă lungă, geroasă și fooooarte scumpă.
RăspundețiȘtergereaceasta
RăspundețiȘtergere