Treceți la conținutul principal

Lasagna cu legume

  • 500 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 200 ml smantana
  • 50 ml suc de rosii
  • 200 gr cascaval
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 200 gr foi de de lasagna
  • sare
  • piper
  • ulei
Ceapa curata si taiata marunt se caleste in putin ulei. Peste ea se adauga ciupercile taiate cubulete. Se amesteca bine si cand incep sa isi lase zeama se opreste focul. Se adauga peste ceapa si ciuperci, zeama de lamaie, cimbrul, sare si piper dupa gust si smantana; se amesteca bine. Se unge o tava cu unt, se adauga un strat de foi de lasagna, sosul de ciuperci, un strat de dovlecei taiati rondele subtiri, un alt strat de foi, sucul de rosii si deasupra se rade cascavalul. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul preincalzit la foc mic. Se coace 25 de minute, se indeparteaza foaia de aluminiu si se mai baga tava la cuptor cateva minute.



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.