Treceți la conținutul principal

Pulpe de pui cu vin rosu


  • 6 pulpe de pui
  • 1 pahar vin rosu de buna calitate
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 catei de usturoi pisati
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura vegeta ( eu nu am pus)
Se spala pulpele si se usuca cu prosoape de hartie. Se amesteca restul ingredientelor , se ung pulpele cu mixtura rezultata si se lasa la marinat cel putin 3 ore. Se incalzete cuptorul la 200 de grade, se unge o tava cu o lingura de ulei, se aseaza pulpele si deasupra se toarna sosul din marinata. Se introduce tava in cuptor pentru 50-60 de minute, intorcand pulpele din cand in cand.


Reteta este de pe condimenteweb.ro.

Comentarii

  1. SUPER RETETA AM FACUT-O ,FELICITARI TI-AM SPUS CA ESTI SUPER BUCATEREASA ,FERICIT VA FI CEL CARE I-TI VA FI SOT S,UCCESSSSSSSSS.......

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.