vineri, 2 octombrie 2009

Oua umplute cu pate



  • 6 oua mari
  • 400 gr pate de care doriti ( eu am folosit pate vegetal cu ardei)
  • 4 linguri mustar


Am fiert ouale in apa cu putina sare timp de 10 minute, dupa care le-am trecut sub jet de apa rece. Le-am curatat de coaja, le-am taiat in doua pe lungime si le-am scos galbenusul. Am amestecat galbenusurile, mustarul si pateul in blender. Cu amestecul rezultat am umplut ouale folosind o seringa.


5 comentarii:

  1. RAMONA SANT EU ANONIM FFFFFFFF BUNE RETETE AM INCERCAT, I-MI PLACE ESTI ARDELEANA PERFECTA LA BUCATARIA ,VREAU SA TE FELICIT.............

    RăspundeţiȘtergere
  2. Multumesc Anonim.Eu la origini sunt munteanca(din Arges), m-am mutat in Brasov acum 3 ani.

    RăspundeţiȘtergere
  3. ce tare arata....:D

    RăspundeţiȘtergere
  4. si argesencele gatesc bine....se vede...:D

    RăspundeţiȘtergere
  5. in comparatie cu aceasta reteta eu umplu jumatatiile de ou , apoi pun deasupra smantana care am amestecat-o inainte cu putin tarcan murat taiat marunt

    RăspundeţiȘtergere