vineri, 2 octombrie 2009

Ouă umplute cu pate


  • 6 ouă mari
  • 400 gr pate de care doriţi ( eu am folosit pate vegetal cu ardei)
  • 4 linguri muştar

Am fiert ouăle în apă cu puţină sare timp de 10 minute, după care le-am trecut sub jet de apă rece. Le-am curăţat de coajă, le-am tăiat în două pe lungime şi le-am scos gălbenuşul. Am amestecat gălbenuşurile, muştarul şi pateul în blender. Cu amestecul rezultat am umplut ouăle folosind o seringă.

5 comentarii:

  1. RAMONA SANT EU ANONIM FFFFFFFF BUNE RETETE AM INCERCAT, I-MI PLACE ESTI ARDELEANA PERFECTA LA BUCATARIA ,VREAU SA TE FELICIT.............

    RăspundeţiȘtergere
  2. Multumesc Anonim.Eu la origini sunt munteanca(din Arges), m-am mutat in Brasov acum 3 ani.

    RăspundeţiȘtergere
  3. ce tare arata....:D

    RăspundeţiȘtergere
  4. si argesencele gatesc bine....se vede...:D

    RăspundeţiȘtergere
  5. in comparatie cu aceasta reteta eu umplu jumatatiile de ou , apoi pun deasupra smantana care am amestecat-o inainte cu putin tarcan murat taiat marunt

    RăspundeţiȘtergere