Ingrediente:
- 1 kg pulpe de pui dezosate
- 2 cepe (150 g)
- 2 morcovi (150 g)
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 3 cartofi fierți (250 g, cântăriți după fierbere)
- 5 căței de usturoi
- 2 oua
- 2 lgţ sare
- 1 lgţ piper
- susan alb și negru (opțional)
Legumele spălate și curățate le-am mărunțit în robot. La fel am procedat și cu carnea. Am fiert cartofii, i-am zdrobit și i-am amestecat cu toate ingredientele în afară de susan. Am format chiftele rotunde (o parte din ele le-am dat prin susan, o parte le-am lăsat simple) și le-am așezat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Am pus tava la cuptor la 170 grade Celsius. După 30 de minute am întors chiftelele pe partea cealaltă și le-am mai lăsat încă 30 de minute la cuptor.
Am pus tava la cuptor la 170 grade Celsius. După 30 de minute am întors chiftelele pe partea cealaltă și le-am mai lăsat încă 30 de minute la cuptor.
Iti doresc tie si familiei tale un an nou mai bun si multa sanatate! La multi ani! Cami
RăspundețiȘtergereLa Multi Ani ! Bonne année !
RăspundețiȘtergerei-ti multumesc pentru reteta dar nu arata prea bine nu are aspect .ORICUM LA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergere