Treceți la conținutul principal

Chiftelute din morcovi



Ingrediente:
  • 700 gr morcovi
  • 2 linguri gris
  • 1 pahar cu lapte
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • sare
  • pesmet
  • ulei
Morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoare. Se pun intr-o oala impreuna cu untul si laptele si se fierb inabusit. Cand se moaie bine se adauga grisul si se amesteca. Se opreste focul, se lasa amestecul sa se raceasca si se adauga oul batut impreuna cu putina sare. Se formeaza chiftele, se dau prin pesmet si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.




Reteta am printat-o mai demult de pe net dar nu mai stiu exact de unde. Sunt foarte bune.

Comentarii

  1. ceau ... as vrea sa te rog ceva ... daca poti sa contribui si tu la salvarea unei vieti ... scuze ca este inafara subiectului ... este vorba de un baietel de numai 5 ani Catalin ...diagnosticat cu tumoare maligna pe creier ... care are nevoie de bani pt acoperirea costurilor tratamentului care ii va salva viata ... fara acest tratament va muri ...o poveste cutremuratoare reala a unor parinti care si-au mai pierdut un copil acum cativa ani in acelas mod ... contribuie si tu cu un simplu post pe blogul tau despre cazul lui Catalin ... eventual cine doreste poate sa ataseze benarul cu cazului lui Cata pe blogul lui ar fi un mare ajutor ...
    pt detalii: http://sperantaptcata.blogspot.com sau http://dr-tunde-pantea.blogspot.com
    multumesc si imi cer scuze daca acest mesaj te-a deranjat intr-un fel ...
    Tunde

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.