Treceți la conținutul principal

VEGETARIAN CULINARY CUP


Week-endul trecut s-a desfăşurat la Braşov concursul de gătit VEGETARIAN CULINARY CUP. Am aflat despre asta cu o săptămânaă înainte şi m-am bucurat tare mult să aflu că un asemenea eveniment va avea loc la mine în oraş. Eram tare curioasă şi nerăbdătoare să văd cu ce preparate ne vor încânta concurenţii. 
Sâmbătă am stat câteva ore pe acolo, i-am văzut pe câţiva concurenţi în acţiune, am fotografiat şi studiat tot felul de bunătăţi, am şi degustat câteva preparate delicioase. Duminică am mers din nou, am ajuns spre finalul concursului, am prins proba black box.
 A fost un eveniment fain, am furat câteva idei, am învăţat lucruri noi. Au fost şi părţi mai puţin bune, de exemplu am observat că mulţi nu ştiau ce înseamnă vegetarian şi raw vegan, la un concurent am văzut preparate cu somon; boxele unde găteau concurenţii nu erau dotate cu chiuvetă ceea ce îngreuna munca bucătarilor fiind nevoiţi să facă drumuri la bucătărie pentru a spăla ingredientele şi ustensilele; nu am înţeles de ce au făcut marele grătar cu carne de la finalul evenimentului, dacă a fost concurs vegetarian, trebuia ca tot evenimentul să păstreze tema aceasta.



Comentarii