Treceți la conținutul principal

Skirt Bike Brasov 2016


În urmă cu două săptămâni a avut loc la Brașov Skirt Bike, ediția cu numărul 4 a unui eveniment tare drag mie. Skirt Bike încurajează doamnele și domnișoarele să folosească bicicleta în viața de zi cu zi îmbrăcându-se așa cum vor. Poți fi chic, feminină, elegantă, poți purta tocuri și atunci când pedalezi.
Anul acesta am așteptat cu nerăbdare parada. M-am temut că la Brașov nu se mai ține deoarece trecea vara și organizatoarele nu anunțau nimic. Am tot întrebat în stânga și-n dreapta, nimeni nu știa nimic, apoi am auzit un zvon că s-ar ține în septembrie. Recunosc, am bombănint atunci:
"De ce nu se face vara ca în celelalte orașe?
Toamna? toată lumea știe ce friguroasă e vremea la Brașov, să vezi ce o să înghețam.
Dacă plouă nu o să  mai vină nimeni."

Din fericire, vremea a ținut cu noi, a fost cald și soare. Anul acesta eram plecată din oraș, dar cum îmi doream tare mult să particip, am revenit în Brașov în acel weekend, special pentru acest eveniment. Am participat la toate edițiile de până acum, nu puteam  o ratez pe aceasta. Despre prima ediție am scris aici.
Mă așteptam să participe mult mai multă lume, dar impresia mea a fost că numărul biciclistelor s-a redus față de anii precedenți, parcă nici entuziasmul nu a mai fost același; în plus au fost mult mai mulți sponsori, mai multe premii la tombolă. Ca în fiecare an, am admirat fete frumoase și cochete, biciclete foarte faine, flori în păr și în coșulețe, copilași simpatici foc.

Foto: Ana Rot

Foto: Cristi Dune

Foto: Zoltan Gege

Foto: Ionel Boldi

Comentarii