Treceți la conținutul principal

5 idei de mic dejun vegan și fără gluten



Ești în pană de idei și nu știi ce să mai mănânci la micul dejun? Vin cu câteva propuneri gustoase care te vor încânta fie că ești vegan sau omnivor. M-am gandit și la cei care nu pot consuma gluten, așa că propunerile mele sunt glutenfree. Dacă ții post, atunci această postare îți va fi de folos.

Este un mic dejun foarte gustos și sățios care nu necesită mult timp pentru preparare. Rețeta completă o găsiți aici.

 2. Zacuscă, tofu, ridichi și vaffe cu spanac


3. Pate de mazăre întins pe turtițe de orez, apoi totul decorat cu ridichi, ardei, porumb, pătrunjel, măsline verzi, leurdă + 1 banană tăiata rondele, 2 căpșune și câteva mini bomboane de ciocolată.
Rețeta pateului de mazăre o găsiți aici.


4. - pate de linte verde și nuci pe felii de cereale cu hrișcă, deasupra semințe de floarea soarelui, dovleac și susan negru
    - ridichi
    - ardei capia
    - leurdă
    - apă cu lămâie si portocală
Rețeta pateului este postată aici. Leurda are un miros destul de puternic, o puteți înlocui cu frunze de spanac.

5. Lapte vegetal cu fulgi de hrișcă, banane și goji - simplu și delicios


Tu ce mânânci la micul dejun?
Dacă îți place această postare, distribuie-o pe canalele de socializare să ajungă și la prietenii tăi.
Enjoy!

Comentarii