joi, 25 iunie 2009

Ardei umpluti cu orez si ciuperci



7 ardei, 175 gr orez, 1/2 kg ciuperci Champignon,1 ceapa, 2 morcovi, 1 rosie, 5 linguri pasta de tomate, 1 legatura patrunjel, 1/2 lingurita curry, sare, piper

Am spalat si am fiert orezul pe jumatate. Ceapa taiata marunt si morcovii dati pe razatoare i-am calit in putin ulei, am adaugat si ciupercile taiate si am lasat pe foc cateva minute mestecand mereu.Am amesetcat apoi legumele cu orezul,ama adaugat patrunjelul tocat marunt, pasta de tomate, curry, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie am umplut ardeii spalati carora le-am taiat coditele si i-am curatat de seminte.Deasupra am pus cate un capacel dinntr-o feliuta de rosie. Am asezat ardeii in oala, am pus 2 pahare cu apa si am lasat sa fiarba.


4 comentarii:

  1. ce bine arata...mi-e foame..:D

    RăspundeţiȘtergere
  2. A trecut deja un an,dar reteta rezista stoic.Eu culeg fregvent ciuperci din padure si ma intrec pe mine in gasirea diferitelor bunatati din acest dar minunat al naturii.

    RăspundeţiȘtergere
  3. Imi pare rau ca nu sunt ascultata.Credeam ca pot intra in dialog si sa aduc ceva noutati in materie de ciuperci la care ma pricep.

    RăspundeţiȘtergere
  4. Dora felicitari pentru faptul ca iti culegi singura ciupercile, eu cunosc foarte putine si nu ma risc, prefer sa le cumpar.

    RăspundeţiȘtergere