Treceți la conținutul principal

Ardei umpluti cu orez si ciuperci


7 ardei, 175 gr orez, 1/2 kg ciuperci Champignon,1 ceapa, 2 morcovi, 1 rosie, 5 linguri pasta de tomate, 1 legatura patrunjel, 1/2 lingurita curry, sare, piper

Am spalat si am fiert orezul pe jumatate. Ceapa taiata marunt si morcovii dati pe razatoare i-am calit in putin ulei, am adaugat si ciupercile taiate si am lasat pe foc cateva minute mestecand mereu.Am amestecat apoi legumele cu orezul, am aadaugat patrunjelul tocat marunt, pasta de tomate, curry, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie am umplut ardeii spalati carora le-am taiat coditele si i-am curatat de seminte. Deasupra am pus cate un capacel dintr-o feliuta de rosie. Am asezat ardeii in oala, am pus 2 pahare cu apa si am lasat sa fiarba.

Comentarii

  1. ce bine arata...mi-e foame..:D

    RăspundețiȘtergere
  2. A trecut deja un an,dar reteta rezista stoic.Eu culeg fregvent ciuperci din padure si ma intrec pe mine in gasirea diferitelor bunatati din acest dar minunat al naturii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau ca nu sunt ascultata.Credeam ca pot intra in dialog si sa aduc ceva noutati in materie de ciuperci la care ma pricep.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dora felicitari pentru faptul ca iti culegi singura ciupercile, eu cunosc foarte putine si nu ma risc, prefer sa le cumpar.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.