Treceți la conținutul principal

Ciuperci pleurotus prajite


  • 500 gr ciuperci Pleurotus
  • 5 catei de usturoi
  • 70 gr unt
  • sare
  • piper macinat
Am spalat ciupercile si le-am lasat sa se usuce pe un prosop ( pe cele mari le-am taiat bucati). Am curatat usturoiul si l-am pisat. Intr-o tigaie mare de teflon am incins untul, am adaugat ciupercile si le-am prajit cca. 12 minute mestecand periodic. Am adaugat apoi si usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si am mai lasat pe foc 3 minute.

Comentarii

  1. Una din preferatele mele, este o reteta simpla cu un rezultat spectaculos. Dupa ce am mancat asta stau cu ochii pe oferte la Pleurotus.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce interesanta si cat de simpla......m-ai dat gata.....merg sa caut pleurotus :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le produc ,am ciupercaria in gradina si mananc zilnic,dar romanii nu mananca ciuperci,prefera la pret mare porc,colesterol,boli,le mai trebuie 50 de ani sa manance sanatos...Paul

      Ștergere
    2. Paul Sipos te inteseli amarnic despre grasimi :). Grasimile naturale si cele lactate chiar sunt benefice si scad colesterolul rau (LDL) si cresc colesterolul "bun" (HDL) ceea ce este esential pentru corp si chiar si slabesti :). Documenteaza-te inainte sa induci oamenii in eroare. Daca nu ma crezi citeste dupa Dieta Ketogenica sau intra pe lchf.ro si iti vei schimba parerea.O zi buna!

      Ștergere
  3. eu pregatesc destul de des aceasta reteta ,este delicioasa .

    RăspundețiȘtergere
  4. stau un sectorul 4...am gasit aceste ciuperci la gradina de sud...magazinul de flori al ADPP...langa oraselul copiilor...o caserola de 500gr. 5 lei...eu am facut ciorba de burta cu ele si i-am dat gata pe prietenii mei..nu au stiut ce mananca...sunt delicioase

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu fac periodic chiftele din pleurotus si toata familia le gaseste delicioase

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte buna reteta ...au iesit foarte gustoase !!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.