Ingrediente blat:
- 200 gr nuci braziliene
- 8 curmale fara samburi
- 3 linguri cacao ( boabe de cacao macinate)
- 2 cani caju crud hidratat 3-4 ore
- 3 linguri unt de cocos
- coaja de la 1 portocala
- zeama de la 3 portocale
Preparare blat: Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana la omogenizare. Compozitia obtinuta am presat-o intr-o tava cu diametrul 25 cm.
Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina.
Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inainte de a fi servita.
Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina.
Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inainte de a fi servita.
Pur si simplu imi ploua in gura. Maine, negresit o fac, daca gasesc portocale rezonabile.
RăspundețiȘtergereCu drag,
Luciana
Arata extraordinar de bine, acest tort! Si suna bine, ingredientele adaugate, insa am o intrebare: doar la frigider trebuie pus? Nu la congelator?
RăspundețiȘtergereLuciana, Larisa va multumesc. Nu e nevoiesa fie pus in congelator, untul de cocos leaga destul de bine crema.
RăspundețiȘtergerehorea
RăspundețiȘtergereCaju crud nu se gaseste pe piata romaneasca ci numai in tarile unde creste planta. Sa fie vorba oare de semintele de caju ?
I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts
RăspundețiȘtergerein this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
Reading this information So i'm glad to exhibit that I've an incredibly just right uncanny
feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure
to don?t fail to remember this web site and give it a glance regularly.
Here is my webpage ideal waist to height ratio