Treceți la conținutul principal

Cheesecake raw cu portocale



Ingrediente blat:
  • 200 gr nuci braziliene
  • 8 curmale fara samburi
  • 3 linguri cacao ( boabe de cacao macinate)
Ingrediente crema:
  • 2 cani caju crud hidratat 3-4 ore
  • 3 linguri unt de cocos
  • coaja de la 1 portocala
  • zeama de la 3 portocale


Preparare blat: Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana la omogenizare. Compozitia obtinuta am presat-o intr-o tava cu diametrul 25 cm.
Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina.
Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inainte de a fi servita.

Comentarii

  1. Pur si simplu imi ploua in gura. Maine, negresit o fac, daca gasesc portocale rezonabile.
    Cu drag,
    Luciana

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata extraordinar de bine, acest tort! Si suna bine, ingredientele adaugate, insa am o intrebare: doar la frigider trebuie pus? Nu la congelator?

    RăspundețiȘtergere
  3. Luciana, Larisa va multumesc. Nu e nevoiesa fie pus in congelator, untul de cocos leaga destul de bine crema.

    RăspundețiȘtergere
  4. horea
    Caju crud nu se gaseste pe piata romaneasca ci numai in tarile unde creste planta. Sa fie vorba oare de semintele de caju ?

    RăspundețiȘtergere
  5. I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts
    in this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
    Reading this information So i'm glad to exhibit that I've an incredibly just right uncanny
    feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure
    to don?t fail to remember this web site and give it a glance regularly.


    Here is my webpage ideal waist to height ratio

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.